100 de medalii la concursuri naționale și 12 medalii la concursuri internaționale au fost obținute de CSM Pitești!

La secția judo de la CSM Pitești, sportiva Florina Bădiceanu a obținut locul I la Campionatul Balcanic de Juniori, la categoria 52 kg din Podgorica-Muntenegru, a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European la categoria 52 kg din Banska Bystrica-Slovacia, a obținut locul I la Campionatul Național de Tineret la categoria 52 kg, locul I la Campionatul Național de Juniori la categoria 52 kg, locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru Tineret, locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru Juniori și locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru Seniori.

De asemenea, sportivul Darius Georgescu a bifat următoarele performanțe: locul 5 la Campionatul Mondial de Cadeți la categori plus 90 kg din Sarajevo-Bosnia, locul 5 la Campionatul European de cadeți din Porec- Croația, locul 5 la Festivalul European al Tineretului European din Banka Bystrica-Slovacia, locul I la Campionatul Național de Tineret, la categoria 100 kg, locul III la Campionatul Național de NeWaza pentru Tineret la categoria plus 81 kg, locul I la Campionatul Național de Juniori la categoria 100 kg, locul II la Campionatul Național de Cadeți și locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru cadeți la categoria plus 81 kg. Sportivele Alina Cheru și Alina Zaharia au obținut locul I la Campionatul Mondial de Jun No kata pentru Seniori din Cracovia- Polonia și locul I la Campionatul European de Jun No Kata pentru Seniori din Rijeka-Croația.

Nu în ultimul rând, la secția de judo a CSM Pitești a excelat și Florentina Ivănescu, sportivă care a înregistrat următoarele performanțe: locul 5 la Campionatul Mondial de Seniori la categoria 63 kg din Taskent-Uzbekistan, locul 5 la Campionatul European de Juniori din Praga-Cehia, locul I la Campionatul Național de Seniori, locul I la Campionatul Național de Tineret, locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru Tineret și locul I la Campionatul Național de NeWaza pentru Juniori. Antrenorul coordonator al secție este Valerică Ioniță. În total în anul 2022 secția de judo a obținut 100 de medalii la Campionatele Naționale de Seniori (12 medalii), Tineret (13 medalii), Juniori (15 medalii), cadeți (14 medalii), copii (46 medalii). Demn de reținut că secția a obținut și 12 medalii la campionate internaționale

Sari la conținut