În perioada 10-12 mai 2024 a avut loc la Izvorani finala Campionatului Național de Judo pentru Tineret Under 23, iar sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au avut o prestație foarte bună obținând opt medalii, trei de aur, una de argint și patru de bronz.

Astfel, Grigore Nicoleta (CSM Pitești) a luat medalia de aur la categoria 70 kg, Sibișan Alexandru (CSM Pitești-CS. Unirea Alba) a obținut aurul la categoria 90 kg, aceeași medalie fiind obținută și de Dobre Darius (FC Argeș-CSM Pitești) la categoria +100 kg. Argintul a revenit sportivului Mitran David (CSM Pitești) la categoria 100 kg, iar medaliile de bronz au fost obținute de Bădiceanu Florina (FC Argeș-CSM Pitești) la categoria 52 kg, Popescu Daliana (CSM Pitești) la categoria 57 kg, Botofei Ionuț (CSM Pitești) la categoria 73 kg și Dincă Alexandru (CSM Pitești) la categoria 90 kg.

Sportivii sunt pregătiți în cadrul secție de judo a CSM Pitești de colectivul tehnic: Valentin Ioniță, antrenor coordonator al secție și antrenor al Lotului Național de Tineret și Juniori al României, Alina Cheru, antrenor CSM Pitești și Pălărie Corneliu, antrenor voluntar CSM Pitești.

Sari la conținut