Pe 16 martie 2024 a avut loc la Izvorani etapa regională a Campionatului național de înot pentru copii de 10-11 ani. La această întrecere Clubul Sportiv Municipal Pitești a obținut două medalii prin Chiriac Ioana la proba 200 metri liber (argint) și Negoescu Patrick la proba 50 metri liber (bronz).

De asemenea, în urma acestei competiții 19 sportivi legitimați la CSM Pitești s-au calificat la Campionatele Naționale care se vor desfășura în luna iunie la Brașov și Pitești. La Campionatul Național de Copii (10 ani) care va avea loc la Brașov, în perioada 22-23.06.2024, s-au calificat: Cîrstea Mario, Vâlcea Ema, Cojocaru Vlad, Chiriac Ioana, Mozăceanu Mario, Preda Denis, Ilie Natalia, Burcea Matei, Tudorache Andrei și Tudorache Nicolas.

La Campionatul Național de Copii (11 ani) de la Pitești, care se va desfășura în perioada 29-30.06.2024, s-au calificat: Negoescu Patrick, Brătulescu Andrei, Driga Lisa, Naicu Eduard, Acatrinei Teodora, Munteanu Darius, Pan Eduard, Ilie Sebastian și Gemil Kaan. Sportivii sunt pregătiți de Adriana Drigă, Ciobanu Viorel și Chiriac Bogdan.

 

 

Sari la conținut