La secția Sambo a CSM Pitești în anul 2022, Marina David a obținut locul 5, la categoria 88 kg la Campionatul European de Tineret din Novi Sad-Serbia, locul I la categoria 88 kg la Campionatul Național de Tineret, iar sportivul Daniel Tiță a participat la Campionatul European de Tineret din Novi Sad-Serbia la categoria 64 kg. De asemenea, același sportiv, a luat medalia de aur la Campionatul Național de Tineret, la categoria 64 kg, medalia de bronz la Campionatul Național de Seniori și locul III la Campionatul Național de plajă pentru Seniori la categoria 71 kg.

Secția de Sambo a excelat și prin sportivul Alexandru Bratu, cel care a bifat o participare la Campionatul European de Tineret din Novi Sad-Serbia la categoria 71 kg și a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Seniori și pe cea de aur la Campionatul Național de Tineret. Antrenorul voluntar al secției este Sergiu Drigă. Performanțele secției de sambo în anul 2022 fiind participare cu 3 sportivi la Campionatul European de Tineret Novi Sad-Serbia și 14 medalii la Campionatele Naționale de Seniori (6 medalii), Tineret (5 medalii), Juniori (2 medalii) si Cadeti (1 medalie).

La Radioamatori, CSM Pitești continuă să obțină rezultate. Astfel, Augustin Preoteasa a obținut locul 2 la Campionatul Național de telefonie, unde scurte, pentru seniori și locul 3 la Campionatul Național de Unde Ultra Scurte, pentru seniori.

 

Sari la conținut