La finalul săptămânii trecute, sportiva Florina Bădiceanu, legitimată la FC Argeș și CSM Pitești, și-a adjudecat un alt titlu de campioană națională la judo, la categoria 52 kilograme. Asta după ce, în urmă cu două săptămâni, la categoria de vârstă Tineret, s-a impus la Sala Floreasca din București. Sportiva antrenată de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie, a câștigat întrecerea (categoria de vârstă Juniori) disputată la Sala Polivalentă din Focșani.

La acest Campionat Național de Juniori Under-21 (sportivi născuți între 2002-2007) de la Focșani pentru CSM Pitești au obținut medaliile de aur Bădiceanu Florina, categoria 52 kg, Grigore Nicoleta, categoria 70 kg, Mitran David, categoria 90 kg și Georgescu Darius, categoria 100 kg. De asemenea, medaliile de argint au fost obținute de Botofei Ionuț, categoria 73 kg, Medre Sebastian, categoria 81 kg și Sibișan Alexandru, categoria 90 kg, iar medalia de bronz a fost adjudecată de Iorga Fabian, la categoria 81 kg.

Trebuie să mai spunem că la Grand Slam-ul de Judo din Antalya (Turcia) piteșteanul Raicu Alexandru s-a oprit în turul 3 învins de georgianul Terashvili Giorgi care a și câștigat categoria 73 kg, iar Ivănescu Florentina a pierdut în turul 3 în fața portughezei Timo Barbara.

Sari la conținut