Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adresa: Str. Costache Negri, Nr. 26, Pitesti
Tel./Fax: 0348/445.027
E-mail: csm.pitesti@mts.ro

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/csmpitesti/public_html/includes/menu.inc).

Radio amatorism

Radioclubul Judetean Arges , pana in anul  1990, creeaza echipe pentru toate sectiile specific , campionate nationale si internationale, in unde scurte si ultrascurte, telegrafie viteza si creatie tehnica. Ajunge cam la 160 de membri  si obtine mai multe titluri de campion,  4 titluri de Maestru al sportului, Clubul ocupand an de an locuri intre  5  si 8 in clasamentul Federatiei Romane de Radioamatorism.

Dupa 1996 , cand se pierde spatiul  si Ministrul Tineretului si Sportului sprijina numai sporturile olimpice, Radioclubul este transferat  la Directia Judeteana de Tineret si Sport, nu mai are spatiu , iar functia de  sef de  Radioclub este transformat in functia de antrenor.

Din 2003 – 2005 Radioclubul Judetean Arges a trecut la CSM Pitesti. Incepe o revigorare a activitatilor, iar sectia reuseste sa  recupereze  30 de membri.

In anul 2013, antrenorul Liviu Bucur decedeaza , iar activitatea este continuata cu antrenor voluntar – Augustin Preoteasa. Se obtine inca un titlu de Maestru al sportului prin membrul clubului pitestean - Cristian Negru – YO3FFF.

Radioamatorii Clubului participa la campionatele de creatie tehnica, la campionatele  nationale UUS si la campionatele  internationale de unde ultrascurte, obtinand an de an medalii si titluri de campioni la campionatele nationale.

In anii 2013 – 2014 – 2015 membrii  clubului obtin cate un titlu de campion si medalii de argint si de bronz. Participa cu trei radioamatori la echipa nationala HQ (concurs marathon cu minim 24 de membri in echipa). Participa peste 300 de Entitati radio  ( tari  diferite ). 

In anul 2016 se obtine medalia de bronz la CN,  locul 5 la CN unde scurte, telegrafie ,  locul 5 in Europa si locul 12 mondial la radiocomunicatii digitale.

denisa

09-12-2019
Sportiva clubului nostru a fost intervievata de postul de radio Radio Romania …
Citeste mai departe

Webcam Vf. Florea Fagaras

14.11.2018

http://bastus.go.ro/florea

Webcam instalat pe Varful Florea Fagaras, transmite live, non-stop.

Citeste mai departe

Campionat național pentru radioamatori

8 Septembrie 2015
La Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică, ce s-a desfăşurat la Cluj-Napoca în perioada 04-06 septembrie 2015, radioamatorii de la C.S.M.Piteşti au obţinut următoarele rezultate;-Categoria,A <>; locul 4 dnul Voican Viorel - YO7HIE.…
Citeste mai departe